Avbytare: Sebastian Lindahl, Victor Larsson, Philip Mattsson, Oliver Espinoza och Anders Ohlsson.

Carl Odell ut - Sebastian Lindahl in 65 min
Carl Mattsson ut - Carl Odell in 78 min
Carl Odell ut - Victor Larsson in 82 min

MATCHKOMMENTARER
Kopia av bortamötet i våras. Vad är oddset att båda matcherna skall sluta 5-3? ÖT Smygehuk kom till spel utan skadade Sebastian Kristensson och Oliver Oliveros. André Andersson, Vasko Mitrovic, Gustav Lindquist och Carl Odell var alla tillbaka i startelvan. I den 4:e minuten kommer Carl Odell fram på vänsterkanten och spelar in bollen till Johan Hellström. Johan drar iväg ett skott från 20 meter som tyvärr går mitt på målvakten. I den 6:e minuten kontrar Limhamn och man skjuter från straffområdeslinjen men Johannes Jönsson gör en fin fotparad. I den 7:e minuten slår Limhamn en inåtskruvad högerhörna som går förbi alla och via Johannes Jönssons hand in i mål till 0-1. Limhamn trycker på och ÖT Smygehuk har svårt att få ett eget spel att fungera. I den 20:e minuten rensar Limhamns vänsterback för kung och fosterland och bollen når fram till högeryttern som spelar in bollen mot vårt straffområde på ett tillslag och där kommer en Limhamnspelare och skjuter direkt och placerar in 0-2. Så här långt har Limhamn varit klart bättre. ÖT Smygehuk försöker kämpa sig tillbaka i matchen och spelet börjar fungera. Men i den 30:e minuten har Limhamn ett friläge som Johannes Jönsson räddar ut till hörna. I den 33:e minuten kastar Oliver Wilson ett inkast en bra bit in på Limhamns planhalva och Carl Mattsson nickskarvar bollen till Johan Hellström som skjuter men på en täckande försvarare och bollen går till Vasko Mitrovic som skjuter men den här gången på en täckande Limhamnshand och domaren blåser för straff. Christian Ahlström slår säkert in reduceringen till 1-2 efter 33 minuter. Detta var Christians 5:e seriemål i år. Direkt på Limhamns avspark snor ÖT Smygehuk bollen och Gustav Lindquist får bollen 20 meter från mål och lobbar elegant in kvitteringen till 2-2. 2 mål från hemmalaget på mindre än en minut. Detta var Gustavs 1:a seriemål i år. I den 38:e minuten går Carl Mattsson upp i en nickduell vid mittlinjen men blir knockad av en ful armbåge rakt i huvudet och den assisterande domaren vinkar riktigt med sin flagga. Huvuddomaren vinkar konstigt nog ner flaggan och spelet fortsätter. Samma spelare som armbågade Carl Mattsson fullföljer några sekunder senare rakt in i Johannes Jönsson som även han ligger kvar skadad. Domaren dömer endast frispark till ÖT Smygehuk i situationen med Johannes. Armbågen var värt ett rött kort medans satsningen på vår målvakt skulle renderat i ett gult kort. I den 41:a minuten slår Oliver Wilson en inläggsfrispark som Adam Norén når högst på och får på en hård nick mot mål och målvakten har riktigt flyt och räddar med benen utan att egentligen veta om det. Nära där. I den 45:e minuten slår Adam Norén en fin långboll mot Carl Mattsson som vinner nickduellen och nickar mot mål men målvakten tippar ut till hörna. I den 45:e minuten slår Limhamn en långboll där ÖT försvaret missar och Limhamnsspelaren kan lobba bollen över den utrusande Johannes Jönsson till 2-3. Kalldusch precis innan paus. I paus känner vi att vi kan vända det här i andra halvlek. ÖT Smygehuk tog tag i taktpinnen direkt i andra halvlek men de heta målchanserna uteblir i inledningen. I den 65:e minuten byts Carl Odell ut och in kommer Sebastian Lindahl. I den 65:e minuten kommer André Andersson fram på vänsterkanten och spelar till Oliver Wilson som skjuter ett hårt markskott men målvakten räddar. I den 74:e minuten spelar Patrik Lippe upp längs högerkanten till Vasko Mitrovic. Vasko driver upp bollen och närmar sig straffområdet från högerkanten och Vasko drar iväg ett hårt pressat skott som tar stenhårt i insidan av stolpen och returen går i ryggen på den stackars målvakten och in i mål till 3-3. Rättvist! Detta var Vaskos 7:e seriemål i år. I den 78:e minuten byts Carl Mattsson ut och in kommer Carl Odell. I den 82:a minuten byts Carl Odell ut och in kommer Victor Larsson. ÖT Smygehuk trummar på för ett segermål och det är nära flera gånger om. I den 88:e minuten har ÖT Smygehuk en hörna och bollen går ut till Gustav Lindquist utanför straffområdet. Gustav skjuter ett skott som räddas med händerna av en Limhamnforward. Domaren blundar för handsen och istället kan samme man kontra blixtsnabbt och Limhamn gör 3-4. Detta var samme man som skulle blivit utvisad i första halvlek som nu räddade med händerna och senare också sätter 3-4. Otroligt tungt. ÖT Smygehuk flyttar upp allt vi har under slutminuterna men istället kontrar Limhamn på övertid och sätter 3-5. Efter matchen sade till och med Limhamns tränare att vi förtjänade alla tre poängen. Men vi gjorde 3 mål och Limhamn 5 mål. Avståndet till kvalplatsen neråt krympte därmed till 4 poäng med 3 matcher kvar att spela. I nästa match väntar tabelltvåan Oxie SK på fredagen den 19:e september klockan 19:00 på Oxievångs IP (konstgräs).